Головна Новини Зірки скандал Співачка MARUV жорстко відреагувала на скандал з премією MTV
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка MARUV жорстко відреагувала на скандал з премією MTV

Артистка розчарована образами, отриманими у свою адресу

6 листопада 2019, 11:50 comments2727
Поділіться публікацією:
Співачка MARUV жорстко відреагувала на скандал з премією MTV

Популярна українська співачка MARUV, яка не перестає дивувати шанувальників своїм епатажем і зухвалістю, прокоментувала отримання премії MTV в номінації "від Росії". На своїй сторінці в Instagram співачка написала своє бачення ситуації.

"Припиніть мене приписувати куди-небудь! Я не тільки громадянин країни, в якій я народилася, але ще й світовий артист", — підкреслила співачка.

MARUV неодноразово потрапляла у скандали через проведення своїх концертів у Росії, а на цей раз масла у вогонь додала премія, яку артистка отримала нібито в номінації "Краща російська виконавиця".

Однак, співачка жорстко відреагувала на таку заяву і звинуватила ЗМІ в невігластві та перекручуванні фактів. Вона уточнила, що була номінована на премію "Кращий артист за версією MTV Russia", а канал покриває весь пострадянський простір, і називається так через своє фізичне місцезнаходження.

Крім того, MARUV підкреслила, що виходила отримувати музичну премію під українським прапором, тому вважає будь-які звинувачення і образи в свою адресу безпідставними. Також, артистка заявила, що вона вільна людина і буде їздити з концертами туди, куди захоче.

1j-ulki2BUZ6mgxizrhncQx4i.png

Раніше видання "Комментарі" повідомляло, що в номінації на премію MTV разом з MARUV були такі російські артисти, як Noize MC і Face.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!