Головна Новини Зірки скандал Відома співачка втратила дитину після інтимного скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка втратила дитину після інтимного скандалу

Артистка разом з чоловіком довгий час мріяли про другу дитину

7 листопада 2019, 15:55 comments3932
Поділіться публікацією:
Відома співачка втратила дитину після інтимного скандалу

46-річна зірка російської естради Наташа Корольова поділилася з шанувальниками сімейною трагедією, яка сталася після скандалу з її інтимними фотографіями в мережі. Про це повідомляє Starhit.

У 2015 році Корольова разом зі своїм чоловіком Сергієм Глушко опинилися в епіцентрі скандалу. У мережу потрапили інтимні фотографії пари, які викликали хвилю критики та обурення. Багато хто вважав, що таким чином співачка вирішила привернути до себе увагу, не підозрюючи, до яких наслідків призвів цей скандал.

Зірка російського шоу-бізнесу зізналася, що чотири роки тому її чоловік втратив телефон і він опинився в руках зловмисників, які вимагали у подружжя 100 тисяч доларів за приховування знайдених в телефоні фотографій інтимного характеру. Корольова відмовилася платити таку суму і була готова до "брудного" вибуху в пресі. Коли фото з'явилися в мережі, співачка подала до суду, відстоюючи право на недоторканність приватного життя. З часом галас навколо цієї теми вщух, але через рік піднялася чергова хвиля критики.

Корольову хотіли позбавити звання народної артистки і заборонити їй виступати на громадських заходах, де можуть бути присутні неповнолітні. Після таких заяв співачка пережила серйозний стрес, який привів до викидня.

Артистка заявила, що в той момент була на третьому місяці вагітності і була дуже щаслива, тому що подружжя довгий час проходило обстеження в клініках з надією на диво. Але на жаль, малюк не вижив і у втраті своєї дитини вона звинувачує людей, які нахабно вдерлися в її особисте життя.

Нагадаємо, що у Наташі Корольової та її чоловіка Тарзана є син Архип, якому 17 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-учасниця популярної групи "ВІА ГРА" ледь не втратила дитину через збільшення грудей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!