Головна Новини Зірки скандал Леді Гага шокувала зізнанням про зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

Леді Гага шокувала зізнанням про зґвалтування

У 19 років Леді Гага пережила психологічну травму

7 листопада 2019, 17:20 comments3899
Поділіться публікацією:
Леді Гага шокувала зізнанням про зґвалтування

33-річна американська співачка і актриса Леді Гага, яка знаходиться зараз на піку своєї популярності, приголомшила шанувальників несподіваним визнанням. Відверте інтерв'ю знаменитість дала французькому журналу Elle.

Героїня фільму "Зірка народилася" зізналася, що в юному віці була згвалтована музичним продюсером, який був старший за неї на 20 років. Після того, співачка страждала посттравматичним стресовим розладом, на лікування якого знадобилися роки. Леді Гага в той момент сильно захоплювалася алкоголем в надії впоратися з травмою.

Співачка не стала називати ім'я насильника, зазначивши, що після нападу ніколи його більше не бачила. А біль, яку їй довелося пережити вона вкладала в свої композиції, які ставали хітами.

Страшну історію своєї юності знаменитість згадала, відповідаючи на питання, що вона відчула в момент отримання премії "Оскар". Леді Гага підкреслила, що побачила в ній біль, адже її життєвий і кар'єрний шлях був дуже складним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажну співачку Леді Гагу запросили на головну роль у новому фільмі Рідлі Скотта, де вона зіграє вбивцю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!