Головна Новини Зірки скандал «Перевернув наше життя»: Анджеліна Джолі затаїла образу на Бреда Пітта
commentss НОВИНИ Всі новини

«Перевернув наше життя»: Анджеліна Джолі затаїла образу на Бреда Пітта

Джолі не має наміру миритися з екс-чоловіком

14 листопада 2019, 18:00 comments2023
Поділіться публікацією:
«Перевернув наше життя»: Анджеліна Джолі затаїла образу на Бреда Пітта

44-річна голлівудська актриса Анджеліна Джолі ще не може прийти в себе після важкого розлучення з Бредом Піттом, і затамувала на нього образу. Про це повідомляє видання Us Weekly.

Зіркове сімейство оголосило про своє розлучення ще в 2016 році, після дворічного шлюбу, але опіку над шістьма дітьми вони ділять досих пір. Голлівудська діва дуже важко переживала розрив з колишнім коханим, вона навіть на кілька років зробила паузу в акторській кар'єрі. Крім паперової тяганини, фінансових питань та постійного втручання преси в їх особисте життя, Джолі в цей період впала в депресію.

Зараз актриса не перебуває в хороших стосунках з екс-чоловіком Бредом Піттом, так як затаїла на нього образу і не може пробачити йому те, що він перевернув життя їх дітей з ніг на голову. Між подружжям часто виникають суперечки щодо дітей та їх місцезнаходження.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі заявила про бажання покинути Америку і переїхати в іншу країну, але не може цього зробити, тому що Бред Пітт проти. Голлівудський актор хоче частіше бачитися з дітьми, тому вони повинні жити недалеко від нього. Також Пітт проти того, щоб діти кочували з Джолі по різних країнах в підтримку її фільмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нещодавно Джолі посварилася з 13-річною дочкою Шайло через те, що дівчинка захотіла поїхати до батька.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!