Головна Новини Зірки скандал Батько Белли і Джіджі Хадід збанкрутував
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Белли і Джіджі Хадід збанкрутував

Мохамед Хадід потрапив у скандал через будівництво особняка

30 листопада 2019, 12:30 comments3603
Поділіться публікацією:
Батько Белли і Джіджі Хадід збанкрутував

Батько всесвітньовідомих американських моделей Джіджі і Белли Хадід оголосив про банкрутство. Про це повідомляє видання TMZ.

Так, суд постановив, що особняк, який Мохамед Хадід будує в модному районі Лос-Анджелеса, необхідно знести. Відомо, що вартість маєтку складає 100 млн доларів. Відзначається, що сусіди Мохамеда стурбовані тим, що особняк знаходиться на нестійкому схилі пагорба і не побудований за стандартами безпеки. 

У свою чергу Хадід заявив, що у нього немає 5 млн доларів, щоб оплатити демонтаж особняка. Крім того, компанія Мохамеда подала документи у федеральний суд у справах про банкрутство за день до Дня подяки, заявивши, що у нього є борги — близько 50 млн доларів.

Згідно з повідомленням, знесенням будинку зайнялася будівельна компанія, яка займалася ремонтом каліфорнійського поля для гольфу Дональда Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 23-річна американська супермодель Белла Хадід вирішила допомогти екології планети і пожертвувала кругленьку суму на висадку 600 дерев.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!