Головна Новини Зірки скандал Не визнали Крим - українським: у Львові скасували концерт "Время и стекло"
commentss НОВИНИ Всі новини

Не визнали Крим - українським: у Львові скасували концерт "Время и стекло"

Львівські активісти не раз зверталися до учасників групи з проханням

1 грудня 2019, 18:45 comments3296
Поділіться публікацією:
Не визнали Крим - українським: у Львові скасували концерт "Время и стекло"

Відомо, що популярна українська поп-група "Время и стекло" повинна була виступати у Львові 5 грудня в клубі "Малевич". Проте, організатори вирішили скасувати концерт. Про це передає видання "Діло".

Відзначається, що львівські громадські активісти не раз розмовляли з концертним директором музикантів. Львів'яни вимагали, щоб "Время и стекло" записали відео, в якому б визнали Росію — країною-агресором, а Крим — українським.

У свою чергу, учасники групи проігнорували вимоги активістів. Тому організатори щоб уникнути провокацій і неприємних ситуацій відмінили концерт. У "Время и стекло" підтвердили скасування концерту у Львові: "виступ не відбудеться по не залежним від артистів і організаторів причин".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, скільки вона зараз важить і як харчується. Стало відомо, що солістка групи "Час і Скло" важить 50-51 кг при зрості 169 сантиметрів. При цьому вона зазначила, що не сидить на дієтах, і ніяких секретів в її раціоні немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!