Головна Новини Зірки скандал "Нехай не бреше": батько Жанни Фріске різко відповів Шепелєву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нехай не бреше": батько Жанни Фріске різко відповів Шепелєву

Дмитро Шепелєв дав відверте інтерв'ю

5 грудня 2019, 19:55 comments2667
Поділіться публікацією:
"Нехай не бреше": батько Жанни Фріске різко відповів Шепелєву

Батько покійної російської співачки Жанни Фріске і її цивільний чоловік Дмитро Шепелєв, м'яко кажучи, не ладнають. Після смерті артистки вони зверталися у різні телешоу з проханням розібратися в їх конфлікті. Так, зовсім недавно Шепелєв розговорився в інтерв'ю Ксенії Собчак. Відповідне відео телеведуча виставила на своєму YouTube-каналі.

Шоумен розповів на камеру про давній конфлікт з сім'єю Фріске. Крім того, вдівець поділився, що у Жанни були не прості стосунки зі своїм батьком. Зі слів Шепелєва, Володимир Фріске не спілкувався з дочкою останні два роки. Він також згадав, як батько артистки погрожував йому зброєю, вимагаючи зустрічі з онуком Платоном.

У свою чергу, Володимира Фріске розлютили слова телеведучого. За словами чоловіка, Шепелєв — підла людина, яка не дає бачитися з онуком, ховаючи його від них. Обурений чоловік стверджує, що у них з дочкою завжди були довірливі й теплі стосунки, а от Дмитра вона не бажала знати і бачити.

"Щоб він здох після всього сказаного. Останні два роки ми були поруч з донькою. І вона більше всього на світі любила батьків. Цю мр*зь вона ненавиділа", — заявив Володимир Фріске виданню Teleprogramma.pro.

Відомо, що в останні дні життя Жанна Фріске знаходилася вдома з мамою, батьком і сестрою. А ось Дмитро, за словами Володимира, не часто відвідував хвору кохану, а тепер ще й приховує онука.

"Ми бачилися з онуком всього декілька разів, і то надалі це все переходило в скандал. Потім Шепелєв просто не відповідає на дзвінки. Тому нехай не бреше", — цитує батька Жанни Фріске "СтарХіт". Чоловік також додав, що не хоче навіть знати Дмитра Шепелєва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джулію Робертс звинуватили у смерті молодшої сестри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!