Головна Новини Зірки скандал На голлівудського актора подали в суд за публікацію в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

На голлівудського актора подали в суд за публікацію в Instagram

У актора через суд вимагають моральну компенсацію

18 грудня 2019, 11:05 comments2879
Поділіться публікацією:
На голлівудського актора подали в суд за публікацію в Instagram

У 29-річного австрійського актора Ліама Хемсворта, відомого по фільмам "Голодні ігри" і "День Незалежності" вимагають моральну компенсацію у сумі 150 тис. доларів на публікацію в соціальній мережі Instagram. Про це повідомляє видання E-news.

Фотограф Джанет Майер звинувачує актора в тому, що він використовував його роботи в цілях реклами без дозволу, тим самим порушуючи авторські права. На зірку подали позов до суду і вимагають компенсувати збитки у сумі 150 тис. доларів.

Відомо, що причиною скандалу став знімок Хемсворта, який фотограф зробив на зйомках фільму "Ну хіба не романтично?", де актор був у головній ролі. Після цього, Ліам опублікував фото на своїй сторінці в Instagram і позначив її як рекламу проекту. Потім через рік він використав знімок для своєї stories і закликав людей голосувати за фільм, щоб він отримав нагороду на премії Teen Choice Award. Такі дії знаменитості обурили фотографа, який володіє правами на знімок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на відому супермодель Емілі Ратажковскі подали в суд через фотографії в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!