Головна Новини Зірки скандал Відома модель голою випала з вікна в центрі Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома модель голою випала з вікна в центрі Москви

Ксенія Пунтус постраждала при загадкових обставинах

12 січня 2020, 00:45 comments7565
Поділіться публікацією:
Відома модель голою випала з вікна в центрі Москви

21-річна онука відомого російського режисера Микити Михалкова, модель Ксенія Пунтус випала з вікна багатоповерхівки. Про це передає Telegram-канал 112. Згідно з повідомленням, дівчину знайшли під вікнами власної квартири в центрі Москви. Примітно, що дівчина була абсолютно гола, коли її виявили комунальники. Крім того, російські ЗМІ передають, що дівчина вела себе неадекватно.

В результаті події, у Ксенії серйозна травма ноги, забій хребта, таза, а також незначні травми голови. Зараз вона перебуває у лікарні, медики відзначають, що модель перенесла термінову операцію, стан її здоров'я — важкий.

Офіційної інформації про те, за яких обставин дівчина випала з вікна поки немає. Але дещо вдалося встановити: за пару годин до того Ксенія випивала спиртні напої у барі разом зі своїм бойфрендом, після чого вони повернулися додому, і модель прийняла наркотичні речовини.

"Хлопець перебрав з алкоголем, і друзі привезли парочку додому. Чоловік заснув, а модель, за попередніми даними, вжила психотропні таблетки. Зараз речовини на експертизі", -йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що Ксенія Пунтус співпрацює з багатьма міжнародними брендами, однак у Росії найбільше відома, як "особа Аерофлоту".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві пограбували відому епатажну співачку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ENews112/6523
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!