Головна Новини Зірки скандал Зірку "Щасливі разом" не пустили в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку "Щасливі разом" не пустили в Україну

Російський актор повинен був виступити в Харкові

25 січня 2020, 10:55 comments2830
Поділіться публікацією:
Зірку "Щасливі разом" не пустили в Україну

44-річний російський кіноактор Віктора Логінова не зміг потрапити в Україну. Відомо, що зірка комедійного телесеріалу "Щасливі разом" повинен був виступати в Харкові. Про це на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook повідомив активіст організації "Світанок" Вадим Поздняков. Причиною, по якій артиста не пустили в Україну, стало те, що він раніше встиг побувати на території Криму.

"Сьогодні стало відомо, що у харківському театрі імені Шевченка відбудеться вистава за участю російського актора Віктора Логінова, який виступав в окупованому Севастополі. Спектакль був скасований, після нашого звернення в СБУ", – йдеться в повідомленні.

Поздняков також додав, що готується ще одне звернення в СБУ, стосовно іншого актора, ім'я якого поки не розголошується. Сам Віктор Логінов поки не прокоментував ситуацію публічно.

Відзначається, що актор, який зіграв Гену Букіна, виконує одну з ролей у виставі під назвою "Татусі", прем'єра якого запланована на 6 лютого в харківському театрі імені Тараса Шевченка. Зазначається, що продаж квитків на виставу також зупинено.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що шанувальники турбуються про здоров'я українського репера Потапа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!