Головна Новини Зірки скандал Володимир Остапчук відповів на звинувачення екс-дружини про зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Остапчук відповів на звинувачення екс-дружини про зради

Остапчук наважився зробити публічну заяву

3 лютого 2020, 12:45 comments5901
Поділіться публікацією:








Володимир Остапчук відповів на звинувачення екс-дружини про зради

Український шоумен Володимир Остапчук, якого екс-дружина звинуватила в численних зрадах, вирішив висловити свою версію причин розпаду сім'ї. Для цього він прийшов на програму "Світське життя".

Телеведучий розповів, що сварки в родині почалися давно і найжахливіше було те, що вони відбувалися на очах дітей. Остапчук зізнався, що кілька разів намагався "склеїти" 12-річний шлюб з дружиною, але в кінцевому підсумку довелося поставити на ньому крапку. Колишня дружина шоумена в своєму інтерв'ю розповіла, що причиною розлучення стали численні зради чоловіка, особливо після того, як на нього обрушилася хвиля популярності після "Євробачення-2017". Однак ведучий спростував подібні звинувачення на свою адресу, заявивши, що дружина просто дуже на нього ображена і не може звикнути до свого нового статусу.

Остапчук заявив, що жодного разу не зраджував дружині і до іншої жінки з родини не йшов. Також він запевняє, що фінансово підтримує своїх дітей і намагається проводити з ними максимум вільного часу.


Нагадаємо, що екс-дружина шоумена Олена Войченко розповіла, що попросила чоловіка піти з дому після того, як у нього з'явилася постійна коханка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в жовтні 2019 року стало відомо про розлучення Володимира Остапчука з дружиною Оленою, пара виховує двох маленьких дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!