Головна Новини Зірки скандал Джонні Деппа била колишня дружина: з'явилися докази
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонні Деппа била колишня дружина: з'явилися докази

Депп намагається довести, що екс-дружина його оббрехала

3 лютого 2020, 15:35 comments7997
Поділіться публікацією:
Джонні Деппа била колишня дружина: з'явилися докази

Пристрасті навколо розлучення зірки "Піратів" Джонні Деппа з актрисою Ембер Херд не вщухають вже кілька років. Колишня дружина Деппа звинуватила його в домашньому насильстві і вимагає моральну шкоду, але актор не збирається відступати і рішуче налаштований довести свою невинність. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

У суді триває вивчення скандальної справи знаменитостей і в хід пішли нові докази. Голлівудський актор оприлюднив запис телефонної розмови з екс-дружиною, зроблений в 2015 році, який доводить, що насильство застосовувалося до нього, а не навпаки.

Під час розмови, зірка "Піратів" скаржиться коханій, що вона стає неконтрольованою і застосовує до нього силу, а щоб їх будинок не перетворився в місце злочину, йому щоразу доводиться кудись йти. Депп говорить, що любить Ембер і хоче бути для неї хорошим чоловіком.

Під час розмови Ембер, яка в суді заперечує свою провину, зізналася, що дійсно збурляла в актора каструли та сковорідки і вдарила його по обличчю, але не настільки сильно, щоб він скаржився. Вона визнала, що буває дуже запальною і розмовляла з Деппом на підвищених тонах.

До речі, адвокати голлівудського актора стверджують, що дружина подібними заявами хоче зруйнувати його кар'єру і "витиснути" якомога більше грошей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що теща Джонні Деппа таємно листувалася з ним і підтримала після розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!