Головна Новини Зірки скандал «Мені шкода»: екс-дружина Джонні Деппа вдарила його дверима по голові
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мені шкода»: екс-дружина Джонні Деппа вдарила його дверима по голові

Ембер підтвердила, що заподіяла актору фізичний біль

19 березня 2020, 16:15 comments3524
Поділіться публікацією:
«Мені шкода»: екс-дружина Джонні Деппа вдарила його дверима по голові

Голлівудська зірка Джоні Депп продовжує судові розгляди з колишньою дружиною Ембер Херд. Нещодавно у справі екс-подружжя з'явилися нові подробиці, які доводять, що актриса завдавала Деппу фізичний біль. Про це повідомляє видання Page Six.

Відомо, що знаменитості прожили у шлюбі два роки, а коли в їхній родині почалися скандали, вони намагалися зберегти стосунки, тому відвідували психотерапевта. На одному з сеансів було зроблено запис, який доводить, що Ембер Херд била свого чоловіка.

Під час психотерапії Депп розповів, що дружина вдарила його об двері, а коли він підвівся, вона знову його "вирубала". На що зірка "Аквамена" відповіла: "Мені шкода, що я вдарила тебе дверима або розбила тобі голову. Я не хотіла".

Прослухавши запис, Ембер стала виправдовуватися і сказала, що хотіла захистити себе від нападу з боку чоловіка, але не збиралася завдати йому шкоди.

Нагадаємо, актриса звинуватила зірку "Піратів" в домашньому насильстві і зажадала моральну компенсацію. Однак, актор не збирається йти на поводу у колишньої коханої і подав зустрічний позов, звинувативши її в наклепі і неадекватній поведінці. Багато зірок в цій ситуації підтримують Деппа і кажуть, що жодного разу не помічали за ним агресії та подібної поведінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що теща Джонні Деппа підтримала його після скандального розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!