Головна Новини Зірки скандал Екс-дружина Джонні Деппа може сісти у в'язницю на три роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-дружина Джонні Деппа може сісти у в'язницю на три роки

У справі Деппа і Ембер з'явилися нові докази

10 квітня 2020, 14:40 comments2603
Поділіться публікацією:
Екс-дружина Джонні Деппа може сісти у в'язницю на три роки

Голлівудська зірка Джоні Депп продовжує бути в центрі скандалу. Його судові розгляди з колишньою дружиною Ембер Херд затягнулися на декілька років. Нещодавно у справі скандального подружжя з'явилися нові деталі, які можуть посадити актрису за ґрати на три роки. Про це повідомляє видання International Business Times.

Відомо, що після розлучення голлівудські знаменитості подали судові позови один проти одного. Актриса Ембер Херд звинуватила колишнього коханого в домашньому насильстві, а він, у свою чергу, звинуватив її в наклепі. Днями в суді з'явилися нові деталі, які доводять правоту Джонні Деппа.

Так, колишня стиліст актриси розповіла, що на Ембер не було ніяких видимих пошкоджень, синців і травм на тілі, хоча сама Херд стверджує, що чоловік її настільки побив, що у неї були під очима синці та садна.

Якщо слова стиліста підтвердяться, то зірці "Аквамена" загрожує тюремне ув'язнення терміном на три роки за підробку доказів і неправдиві звинувачення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з'явився запис, на якому екс-дружина Ембер Херд зізнається, що вдарила Джонні Деппа головою об двері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!