Головна Новини Зірки скандал "Секс і місто": героїні популярного серіалу помирилися завдяки коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Секс і місто": героїні популярного серіалу помирилися завдяки коронавірусу

Сарра Джесіка Паркер і Кім Кетрол зустрілися через чотири роки під час спільних зйомок, присвячених лікарям

12 квітня 2020, 14:58 comments3219
Поділіться публікацією:
"Секс і місто": героїні популярного серіалу помирилися завдяки коронавірусу

55-річна Сара Джессіка Паркер і 63-річна Кім Кеттролл, відомі за серіалом "Секс у великому місті", разом знялися в подкасті The Bradshaw Boys через чотири роки, які не бачилися з-за сварки і розбіжності. Актриси подякували лікарів, які в непростий час рятують людей в Нью-Йорку і по всьому світу.

Це стало знаменною зустріччю, до цього артистки не бачилися з 2017 року. Тоді Кім Кеттролл заявила, що Сара Джессіка Паркер ніколи не була її подругою. Паркер тоді різко відреагувала на випад колеги.

"Моє серце просто розбите. Мені дуже сумно, тому що я зовсім інакше згадую зйомки в серіалі. Так, це була робота, але в той же час проект став для нас чимось особистим, адже ми витратили на нього роки і навіть десятиліття своєї життя. Мені подобалося зніматися в ньому, і я люблю цих жінок ", — ділилася з папараці актриса.

Зіткнення між актрисами продовжилися в соцмережах. Кеттролл незмінно називала Паркер лицеміркою і нагадувала їй, що вона не є її подругою. Однак знаменита "Керрі Бредшоу" не залишала надії налагодити відносини з "Самантою Хоупс" і з разу в раз зверталася до неї в своєму блозі, піддаючись грубої реакції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сара Джессіка Паркер, яка є прихильницею красивого взуття не тільки на екрані, але і в житті, випустила колекцію різнокольорових жіночих босоніжок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!