Головна Новини Зірки скандал Брат Саркозі в розпал пандемії вигнав на вулицю відому актрису
commentss НОВИНИ Всі новини

Брат Саркозі в розпал пандемії вигнав на вулицю відому актрису

Одна з сестер-близнючок Олсен заявила про те, що її вигнав з дому чоловік - брат екс-президента Франції Ніколя Саркозі

14 травня 2020, 09:55 comments3218
Поділіться публікацією:
Брат Саркозі в розпал пандемії вигнав на вулицю відому актрису

У Франції стався черговий скандал, пов'язаний з ім'ям екс-президента. Відома 33-річна американська актриса Мері-Кейт Олсен, яка на початку 2000-х разом з сестрою-близнюком Ешлі була кумиром мільйонів підлітків, заявила про те, що її вигнав з дому чоловік. Останній — 50-річний банкір Олів'є Саркозі — є рідним братом екс-президента Франції Ніколя Саркозі. Про це пише видання TMZ.

Мері-Кейт Олсен екстрено подала заяву про розлучення, вказавши "надзвичайну необхідність": мовляв, Саркозі вигнав її з їх нью-йоркської квартири. У зв'язку з тим, що у мегаполісі вирує коронавірус, за словами актриси, зараз там практично неможливо знайти нове житло. Проте Мері-Кейт сподівається, що початок розлучення допоможе їй зберегти апартаменти і не опинитися на вулиці в розпал пандемії.

Одружилися Саркозі і Олсен в 2015-му після трирічного роману. Мері-Кейт зараз не знімається в кіно, віддавши перевагу дизайну одягу. Проте раніше разом з Ешлі Олсен близнюки зіграли головні ролі в десятках фільмів: "Паспорт в Париж", "Двоє: Я і моя тінь", "Одного разу в Римі" та багатьох інших.

До речі, в останній час це не перший скандал, в якому фігурує прізвище екс-президента Франції. У Парижі прокуратура відкрила кримінальну справу щодо 94-річного екс-президента Франції — чинного члена Конституційної ради Валері Жискар д'Естена. Як повідомляє видання Sudinfo, настільки високопоставлена особа є підозрюваною у сексуальних домаганнях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!