Опублікований трейлер нового сезону "Американської історії жахів"

Американська історія жахів — американський телесеріал в жанрі жахи

Телеканал FX опублікував трейлер дев'ятого сезону "Американської історії жахів" з підзаголовком "1984". Як повідомляє "Медуза", дев'ята частина серіалу стане наслідуванням класичними фільмами жахів 1980-х на кшталт "П'ятниці, 13-е" і "Хеллоуїна".

Головні герої шоу приїжджають в літній табір. Там їх починає переслідувати пацієнт, який втік з психіатричної лікарні неподалік. Кілька років тому саме він убив кількох відвідувачів цього табору.

У дев'ятому сезоні грають Емма Робертс, Коді Ферн, Біллі Люрд, Меттью Моррісон, Анджела Бассетт, Анжеліка Росс та інші. Прем'єра запланована на 18 вересня.

Американська історія жахів" — американський телесеріал у жанрі жахи, створений Райаном Мерфі і Бредом Фолчеком. У цьому телесеріалі-антології кожен сезон — нові сюжет, місце і персонажі, а також свої "початок, середина і кінець". Деякі ідеї для сценарію — з реальних подій. На сьогодні вийшли вже 8 сезонів серіалу.

третий сезон серіалу "Американська історія жахів" буде називатися "Шабаш" (Coven). Про це заявив творець шоу Райан Мерфі.За його словами, дія нового сезону буде відбуватися відразу в декількох містах Америки, а частина зйомок пройде в Новому Орлеані. Мерфі не став розкривати подробиці сюжету, але помітив, що в серіалі буде розповідатися "про безліч речей". "Це дуже крута історія, яку, взагалі-то, ми обговорювали вже декілька років, і зараз, схоже, настав час зробити це", — сказав Мерфі. У третьому сезоні "Американської історії жахів" зіграють актори з попередніх сезонів, в тому числі Френсіс Конрой і Джессіка Ленг. Ленг дістанеться роль "гламурної кішечки", однак що під цим мається на увазі, актриса уточнити не змогла.