Головна Новини Зірки шоу бізнес Опублікований трейлер нового сезону "Американської історії жахів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Опублікований трейлер нового сезону "Американської історії жахів"

Американська історія жахів — американський телесеріал в жанрі жахи

27 серпня 2019, 19:35 comments1975
Поділіться публікацією:








Опублікований трейлер нового сезону "Американської історії жахів"

Телеканал FX опублікував трейлер дев'ятого сезону "Американської історії жахів" з підзаголовком "1984". Як повідомляє "Медуза", дев'ята частина серіалу стане наслідуванням класичними фільмами жахів 1980-х на кшталт "П'ятниці, 13-е" і "Хеллоуїна".

Головні герої шоу приїжджають в літній табір. Там їх починає переслідувати пацієнт, який втік з психіатричної лікарні неподалік. Кілька років тому саме він убив кількох відвідувачів цього табору.

У дев'ятому сезоні грають Емма Робертс, Коді Ферн, Біллі Люрд, Меттью Моррісон, Анджела Бассетт, Анжеліка Росс та інші. Прем'єра запланована на 18 вересня.

Американська історія жахів" — американський телесеріал у жанрі жахи, створений Райаном Мерфі і Бредом Фолчеком. У цьому телесеріалі-антології кожен сезон — нові сюжет, місце і персонажі, а також свої "початок, середина і кінець". Деякі ідеї для сценарію — з реальних подій. На сьогодні вийшли вже 8 сезонів серіалу.


Як повідомляє видання "Коментарі", третий сезон серіалу "Американська історія жахів" буде називатися "Шабаш" (Coven). Про це заявив творець шоу Райан Мерфі.За його словами, дія нового сезону буде відбуватися відразу в декількох містах Америки, а частина зйомок пройде в Новому Орлеані. Мерфі не став розкривати подробиці сюжету, але помітив, що в серіалі буде розповідатися "про безліч речей". "Це дуже крута історія, яку, взагалі-то, ми обговорювали вже декілька років, і зараз, схоже, настав час зробити це", — сказав Мерфі. У третьому сезоні "Американської історії жахів" зіграють актори з попередніх сезонів, в тому числі Френсіс Конрой і Джессіка Ленг. Ленг дістанеться роль "гламурної кішечки", однак що під цим мається на увазі, актриса уточнити не змогла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!