Головна Новини Зірки шоу бізнес Журналісти пропонували мені заробити на хворобі Насті, - друг Заворотнюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти пропонували мені заробити на хворобі Насті, - друг Заворотнюк

Близьке оточення артистки створило навколо неї інформаційний вакуум, намагаючись уберегти ім'я зірки від непотрібних пліток та обговорень

28 жовтня 2019, 17:05 comments2171
Поділіться публікацією:
Журналісти пропонували мені заробити на хворобі Насті, - друг Заворотнюк

Останнім часом інтернет-простір те й робить, що активно обговорює хворобу Анастасії Заворотнюк. Її сім'я частково підтвердила чутки про те, що у актриси рак головного мозку. Зараз близьке оточення артистки створило навколо неї інформаційний вакуум, намагаючись уберегти ім'я зірки від зайвих пліток і обговорень. Проте нещодавно "інформаційну оборону" порушив друг Заворотнюк В'ячеслав Манучаров, він розповів, як журналісти пропонували йому "заробити" на імені подруги. Про це пише видання "Правда".

"Сім'ї Насті потрібна тільки тиша і спокій, щоб їх ніхто не чіпав. Дайте їм нормально зажити", — зазначив Манучаров, ухиляючись від запитань журналістів про поточний стан здоров'я зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Товариш Заворотнюк зазначив, що жінка цілодобово працювала в той час, як треба було подумати про здоров'я, мовляв, якщо б вона відмовила раз, то вдруге її вже могли і не покликати (ред. – на проект).

Також Манучаров розповів, як журналісти одного з видань пропонували йому великий гонорар за провокацію. Він повинен був з букетом квітів прийти до дому Насті і дізнатися, як вона себе почуває.

"Нічого святого немає. Всі просять фото і відео. Навіщо лізти в її приватне життя", — підкреслив він.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за даними ЗМІ, в даний момент актриса проходить лікування у фахівців в Москві – до них знайомі порадили звернутися її чоловікові – Петру Чернишову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!