Головна Новини Зірки шоу бізнес Forbes назвав найбагатших актрис Голлівуду за 2019 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав найбагатших актрис Голлівуду за 2019 рік

Лідерами рейтингу Forbes стали відомі красуні

13 листопада 2019, 12:55 comments4971
Поділіться публікацією:
Forbes назвав найбагатших актрис Голлівуду за 2019 рік

Американське видання Forbes склало список голлівудських актрис, які за 2019 рік отримали високі гонорари.

Лідером рейтингу стала 34-річна американська актриса Скарлетт Йоханссон, якій вдалося поповнити свій банківський рахунок на 56 мільйонів доларів за рік. Завдяки фільмам "Месники" актриса не просто підвищила свій заробіток, але і стала більш популярною. У 2019 році вийшла заключна частина про супергероїв, яка принесла їй 14 мільйонів доларів за роботу, а після успішного виходу картини ще 35 мільйонів, які склали 5% від світового прокату.

На другій позиції в списку виявилася 47-річна американська актриса і модель Софія Вергара, яка за останній рік заробила 40 мільйонів доларів. Більшу частину грошей знаменитість отримала від зйомок в телесеріалі "Американська сімейка", а інший дохід їй принесли власні проекти: Sofia Jeans та інтернет-магазин меблів Rooms To Go.

Трійку лідерів замикає 43-річна американська актриса Різ Уїзерспун. 2019 рік приніс їй 35 мільйонів доларів, при чому, основну частину гонорару вона отримала не тільки за акторську, але і за продюсерську роботу в серіалі "Велика маленька брехня". Також актриса разом з Дженніфер Еністон продюсують і беруть участь в проекті "Ранкове шоу".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що видання Forbes склало рейтинг найбільш високооплачуваних акторів за 2019 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!