Головна Новини Зірки шоу бізнес Журнал People назвав ім'я найсексуальнішого чоловіка року
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал People назвав ім'я найсексуальнішого чоловіка року

Найсексуальнішого чоловіка року журнал назвав в 34-й раз

13 листопада 2019, 20:25 comments1367
Поділіться публікацією:
Журнал People назвав ім'я найсексуальнішого чоловіка року

Редакція американського видання People щорічно складає рейтинг найбільш привабливих знаменитостей. Так, найсексуальнішим чоловіком у цьому році став 40-річний Джон Ледженд. Відзначається, що американський актор і співак лауреат премій "Оскар", "Греммі", "Тоні" і "Еммі" злегка здивувався титулу.

"Адже це величезний тиск, і мене постійно розбиратимуть по кісточках, щоб переконатися в моїй сексуальності, і чи вартий я цього титулу", — поділився співак.

Відомо, що Ледженд зрушив з почесного місця британського актора Ідріса Ельбу. Титул також отримували Мел Гібсон, Том Круз, Кіану Рівз, Бред Пітт і Джордж Клуні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в недавньому випуску всесвітньо відомого бізнес-журналу Forbes був опублікований рейтинг 10-ти найдорожчих брендів у спорті. За оцінкою експертів, в 2019 році у трійку кращих увійшли: Nike, ESPN, Adidas. Варто відзначити, що акції Adidas змогли утриматися на лідируючих позиціях завдяки початку співпраці зі співачкою Бейонсе. Вона оголосила про намір розробити для бренду фірмове взуття та одяг.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!