Головна Новини Зірки шоу бізнес Співачка Тіна Кароль представила новий кліп на пісню "Іди на життя"
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Тіна Кароль представила новий кліп на пісню "Іди на життя"

Зйомки кліпу відбулися в Лос-Анджелесі

22 листопада 2019, 20:50 comments3047
Поділіться публікацією:








Співачка Тіна Кароль представила новий кліп на пісню "Іди на життя"

Популярна українська співачка Тіна Кароль презентувала кліп на нову пісню "Іди на життя". Відомо, що режисером відеороботи, який знімався в Лос-Анджелесі, виступила Polly Pierce, виконавчий продюсер — Ганна Пагава.

Варто відзначити, що в пісні закладено глибокий зміст, який також вдалося перенести в кліп. Так, у відеоролику "Іди на життя" співачка намагається поговорити сама з собою. Крім того, Тіна Кароль приміряла на себе кілька образів. На думку слухачів, найзворушливіший момент відео — сцена, де Кароль прогулюється по узбережжю з маленькою дівчинкою.

У свою чергу артистка прокоментувала нову композицію: "завжди прислухайтеся до своєї внутрішньої дитини. Вона є в кожному з нас. Щиро робіть свій вибір по життю".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська співачка Світлана Лобода знялася в кліпі групи Rammstein. Про це свідчить тизер до кліпу на пісню "Чоловік і Жінка" (Frau & Mann), на якому зображена поп-виконавиця. Так, на постері: фронтмен Rammstein Тілль Ліндеманн, представлений в образі космонавта, несе Світлану Лободу на руках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!