Головна Новини Зірки шоу бізнес Джастін Бібер натякнув на те, що Хейлі Болдуін вагітна
commentss НОВИНИ Всі новини

Джастін Бібер натякнув на те, що Хейлі Болдуін вагітна

Подружжя відзначило день народження удвох

23 листопада 2019, 10:50 comments12039
Поділіться публікацією:
Джастін Бібер натякнув на те, що Хейлі Болдуін вагітна

22 листопада у дружини популярного канадського поп-співака Джастіна Бібера був день народження. Так, на своїй сторінці в Instagram музикант ніжно привітав Хейлі Болдуін з 23-річчям. Він опублікував спільне фото з весілля, написавши: "з днем народження, малишки. Ви примушуєте мене бути краще кожен день. Те, як ти живеш, твоє життя так привабливе. А в наступному році малишок стане більше".

Таким чином Бібер натякнув на те, що Болдуін вагітна. Шанувальники артиста зраділи цій новині, і кинулися вітати не тільки Хейлі, але і майбутнього татуся, Джастіна.

Крім того, співак подарував моделі діамантовий годинник Audemars Piguet, вартістю близько 55 тис. євро. Як передає інсайдер, подружжя провело цей день удвох, відзначили день народження в тихому сімейному колі.



Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що батько зіркового сімейства Кардашьян" Брюс Дженнер вважається найпопулярнішим трансгендером в світі. Відомо, що в 2017 році чоловік зробив операцію по зміні статі, після чого взяв собі інше ім'я — Кейтлін. В одному з інтерв'ю Кейтлін Дженнер розповіла, що його шестеро дітей, як і раніше, називають її "татом".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!