Найгірші вбрання світових зірок на American Music Awards

Не всі зірки змогли вдало підібрати вбрання

Цієї ночі у Лос-Анджелесі відбулася знаменна подія - церемонія нагороджень American Music Awards 2019. Світові знаменитості пройшлися по червоній доріжці, щоб блиснути своїми нарядами і отримати престижну премію. Хтось підійшов до вибору свого образу відповідально, а хтось вирішив не сильно заморочуватися.

Не дуже вдалий лук вибрала для церемонії 38-річна американська співачка Крістіна Агілера. Зірка одягла на захід біле плаття, покрите бісером, з накладними плечима і капюшоном. Співачка за таким нарядом вирішила приховати всі свої "принади", залишаючись при цьому гламурною. Але модні критики відзначили, що плаття надає їй зайвих кілограм і з гламуром, на жаль, вона явно перестаралася.


Увага преси також була зосереджена на 17-річній американській співачці Біллі Айліш, яка стала "Відкриттям року". Артистка вибрала для церемонії вельми екстравагантний наряд, на ній був клітчастий костюм і кросівки, а рукави були покриті сіточкою зі стразами. Обличчя співачка вирішила прикрити за такою ж сіткою. Після отримання нагород вона зняла свій головний убір і показала зачіску з зеленими пасмами.


Американська співачка Кеша, яка нещодавно запустила власний бренд косметики прийшла на захід у сукні-халаті біло-золотисто-чорного кольору, такого ж кольору були колготки та взуття. Вона доповнила свій образ масивними прикрасами і зачіскою з ефектом "мокрого волосся". Виглядало це так, ніби співачка тільки що вийшла з душу.


Модні критики також не оцінили наряд 31-річної американської реп-виконавиці Lizzo. Артистка вибрала коротке плаття персикового кольору з воланами по всьому тілу, яке не зовсім гармонійно поєднувалося з її фігурою. Образ не змогли врятувати ні аксесуари, ні взуття співачки.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто не зумів вибрати стильний образ на вручення премії "Еммі-2019".