Головна Новини Зірки шоу бізнес Найгірші вбрання світових зірок на American Music Awards
commentss НОВИНИ Всі новини

Найгірші вбрання світових зірок на American Music Awards

Не всі зірки змогли вдало підібрати вбрання

25 листопада 2019, 15:50 comments2492
Поділіться публікацією:
Найгірші вбрання світових зірок на American Music Awards

Цієї ночі у Лос-Анджелесі відбулася знаменна подія — церемонія нагороджень American Music Awards 2019. Світові знаменитості пройшлися по червоній доріжці, щоб блиснути своїми нарядами і отримати престижну премію. Хтось підійшов до вибору свого образу відповідально, а хтось вирішив не сильно заморочуватися.

Не дуже вдалий лук вибрала для церемонії 38-річна американська співачка Крістіна Агілера. Зірка одягла на захід біле плаття, покрите бісером, з накладними плечима і капюшоном. Співачка за таким нарядом вирішила приховати всі свої "принади", залишаючись при цьому гламурною. Але модні критики відзначили, що плаття надає їй зайвих кілограм і з гламуром, на жаль, вона явно перестаралася.

444.jpg

Увага преси також була зосереджена на 17-річній американській співачці Біллі Айліш, яка стала "Відкриттям року". Артистка вибрала для церемонії вельми екстравагантний наряд, на ній був клітчастий костюм і кросівки, а рукави були покриті сіточкою зі стразами. Обличчя співачка вирішила прикрити за такою ж сіткою. Після отримання нагород вона зняла свій головний убір і показала зачіску з зеленими пасмами.

222.jpg

Американська співачка Кеша, яка нещодавно запустила власний бренд косметики прийшла на захід у сукні-халаті біло-золотисто-чорного кольору, такого ж кольору були колготки та взуття. Вона доповнила свій образ масивними прикрасами і зачіскою з ефектом "мокрого волосся". Виглядало це так, ніби співачка тільки що вийшла з душу.

sh8uAjFjmaaoy11pqZuASsQzn.jpg

Модні критики також не оцінили наряд 31-річної американської реп-виконавиці Lizzo. Артистка вибрала коротке плаття персикового кольору з воланами по всьому тілу, яке не зовсім гармонійно поєднувалося з її фігурою. Образ не змогли врятувати ні аксесуари, ні взуття співачки.

9sv6tKupMWLRanJBWRtpmC1vj.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто не зумів вибрати стильний образ на вручення премії "Еммі-2019".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!