Головна Новини Зірки шоу бізнес Більше, ніж у Джексона: співачка Тейлор Свіфт побила рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше, ніж у Джексона: співачка Тейлор Свіфт побила рекорд

Тейлор Свіфт отримала в цьому році 29 статуеток

25 листопада 2019, 17:50 comments2982
Поділіться публікацією:
Більше, ніж у Джексона: співачка Тейлор Свіфт побила рекорд

Популярна американська кантрі-поп-співачка Тейлор Свіфт особливо відзначилася на церемонії вручення American Music Awards, яка відбулася 25 листопада в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє видання Entertainment weekly.

Співачка побила рекорд "короля поп-музики" Майкла Джексона і увійшла в історію, як артист з найбільшою кількістю нагород. В цьому році зірка отримала 29 статуеток, серед яких 5 від American Music Awards. У колишнього рекордсмена Джексона їх було лише 24.

Тейлор Свіфт зазначила, що поточний рік став для неї самим дивним і водночас найскладнішим у кар'єрі. Пісні артистки не покидали рядки хіт-парадів, тому вона стала володаркою статуетки "Виконавець року", а також її відзначили в номінаціях "Улюблене відео", "Улюблений альбом", "Улюблена поп/рок виконавиця", та"Улюблений сучасний дорослий виконавець".

І незважаючи на складності в кар'єрі, пов'язані з музичним продюсером Скутером Брауном, який забороняє співачці співати старі хіти на телебаченні, вона була винагороджена за свої старання та успіхи в цьому році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Тейлор Свіфт попросила підтримки у своїх фанатів після чергового скандалу з продюсером, яка володіє правами на її пісні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!