Головна Новини Зірки шоу бізнес Санки, різка і живе поні: Оля Полякова, DZIDZIO та Олег Винник розповіли, що отримали на Святого Миколая
commentss НОВИНИ Всі новини

Санки, різка і живе поні: Оля Полякова, DZIDZIO та Олег Винник розповіли, що отримали на Святого Миколая

Зірки українського шоу-бізнесу розповіли про своє ставлення до Миколая Чудотворця

19 грудня 2019, 19:00 comments2373
Поділіться публікацією:
Санки, різка і живе поні: Оля Полякова, DZIDZIO та Олег Винник розповіли, що отримали на Святого Миколая

У день Святого Миколая сюрпризів чекають як діти, так і дорослі. Традиційно, слухняним дітям в цей день Миколай "приносив" солодощі, а неслухняних лякали тим, що вранці вони знайдуть замість сюрпризу різочку чи вуглинку з печі. Так, зірки українського шоу-бізнесу поділилися з журналістами телеканалу "Україна", про своє ставлення до Миколи Чудотворця, і що він їм приносив.

Як виявилося, фронтмен "Время и Стекло" Олексій Завгородній був розпещеною дитиною. Тому, одного разу він знайшов у себе під подушкою різочку. "Пам'ятаю, мені поклали різочку. Це був Микола під час шкільної екскурсії, і я тоді погано себе вів", — поділився Позитив.

А от популярний український співак Олег Вінник ретельно готується до 19 грудня. "Через Святого Миколая у мене завжди чисте взуття. Я знаю, що, якщо взуття буде не до блиску, тоді жодного подарунка не буде", — розповів Винник.

А епатажна поп-діва, 35-річна Оля Полякова заявила: "Я не замовляю ніяких подарунків під ялинку. У нас є Снігуронька — мама. Вона і робить всім подарунки".

У свою чергу, український артист DZIDZIO розповів, як будучи дитиною розчарувався в Святого Миколая.

"Одного разу я відбув Миколая у бабусі, в селі... мені нічого не подарували. А потім, по приїзду додому, я виявив велосипед "Орлятко". А було й таке, що Микола заздалегідь приніс подарунок, через що співак ледь не перестав вірити в нього. Залишився вдома один, поліз у шафу — знайшов подарунок. І потім він опинився у мене під подушкою. Я переконаний, що це не мама до кінця. Все ж я вірю в Миколая", — поділився Михайло Хома.

А шоумен Дмитро Коляденко згадав, як довго мріяв про санчата, і нарешті їх отримав. "Шкіряні сидіння і кермо, навіть гальма були. Я був крутою тоді дитиною, щастю не було меж", — розповів 48-річний артист.

Подарунки на новорічні свята також продовжує отримувати відомий продюсер Геннадій Вітер. "Мені подарували поні, яке зараз дружно живе у мене. Тепер я думаю, де запастися сіном для Фросі", — поділився Вітер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кейт Міддлтон і принц Вільям представили різдвяну листівку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kanalukraina.tv/ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!