Головна Новини Зірки шоу бізнес "У середньому 70 тисяч доларів": скільки коштують виступи українських зірок на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

"У середньому 70 тисяч доларів": скільки коштують виступи українських зірок на Новий рік

Виступи зірок на корпоративах подорожчали

21 грудня 2019, 21:20 comments10509
Поділіться публікацією:
"У середньому 70 тисяч доларів": скільки коштують виступи українських зірок на Новий рік

Грудень і перша половина січня – найбільш "жирні" для зірок шоу-бізнесу. Так, виконавці отримують великі суми за виступи на новорічних корпоративах. Як передає видання "Старана.юа", в цьому році цінники багатьох українських селебріті значно зросли, в порівнянні з минулим роком.

Згідно з повідомленням, Світлана Лобода — "найдорожча" співачка. Її гонорар стартує від 150 тис. доларів. "Лобода — це блискітки, шик і золото. Вона мало не символ будь-якого новорічного застілля", — повідомляє видання, посилаючись на інсайдера.

Що стосується Вєрки Сердючки, то на хвилі виходу новорічного кліпу на пісню "Зроби дощ із шампанського" вартість його виступу досягла 70 тис. доларів. Варто відзначити, що новий трек лідирує в чартах і його вже крутять на всіх радіостанціях.

А ось, Наталія Могилевська, Тіна Кароль та Олег Винник працювати 31 грудня та 1 січня їдуть в Харків. Так, 34-річна Тіна Кароль 30 грудня виступить зі своєю концертною програмою в Харківському театрі, а 31-го грудня вона дасть два концерти, на які вартість квитків становить 300 — 1250 гривень. "Тіна Кароль погодиться виступити у вас за 25 тис. доларів, але тільки в звичайний день, а в новорічну ніч вам доведеться віддати не менше 50 тис. доларів", — йдеться в повідомленні.

Джерело одного з івент-агентств на анонімних умовах також розповів, що харків'ян розважатиме на Новий рік за 30 тис. доларів Наталя Могилевська та Олег Винник за 70 тис. доларів. "Могилевська і Винник зберуться на святковому концерті на Соборній площі , яке замовила мерія міста", — пояснює організатор вечірок для ВІПів.

У цьому році ресторани практично не робили акцент на зірках у своїх новорічних програмах. Одне з найяскравіших паті пройде в Київському конгрессно-виставковому центрі "Парковий". В анонсі зазначено, що головною зіркою вечора буде співачка Оля Полякова, а смішити гостей покликали ведучих студії "Квартал 95", Євгена Кошового і Степана Казаніна. "Місце за столиком для дорослого коштує від 8 до 16 тис. гривень. Виступ студії "Квартал 95" у новорічну ніч може досягати 60 тис. доларів. Гонорар Олі Полякової становив не менше 70 тис. доларів", — поділився івент-менеджер.

А ось, новорічне шоу 33-річного Дмитра Монатіка відбудеться в закритому форматі, на яке артист виставив 70 тис. доларів.

"На скільки мені відомо, співачка Настя Каменських відмовилася від виступу в новорічну ніч, але взагалі в свята її гонорар може досягати і 40 тис. доларів. Що стосується Руслани, вона заспіває 31 грудня на Софійській площі в Києві, за яке отримає близько 20 тис. доларів", — розповідає представник івент-агентства.

Івент-менеджер розповів, що Артему Пивоварову, гонорар якого 10 тис. доларів, новорічна ніч принесе загалом 40 тис. доларів.

"Пивоваров заспіває в 4 столичних закладах: "Маяк", "Villa Riviera", "HAVANA" і "Сейф". Висхідна зірка українського репу Alyona Alyona також користується інтересом у публіки. Її ціна доходить до 15 тис. доларів", — підсумував інсайдер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!