Головна Новини Зірки шоу бізнес Співачка Аліна Гросу випадково оголила груди на сцені
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Аліна Гросу випадково оголила груди на сцені

У співачки під час концерту сповзла сукня

23 грудня 2019, 12:25 comments25595
Поділіться публікацією:
Співачка Аліна Гросу випадково оголила груди на сцені

З 24-річною українською співачкою Аліною Гросу під час виступу на премії "Музична платформа" трапився конфуз. Артистка так захопилася танцями та виконанням пісні, що не помітила, як оголила груди. Про це зірка написала на своїй сторінці в Instagram і опублікувала кілька пікантних фото.

Аліна Гросу любить радувати шанувальників відвертими і сексуальними знімками, тому постійно вибирає вбрання, які допомагають підкреслити всі її принади. На музичну церемонію вона прийшла в чорно-білій сукні, в якому був розріз до стегна і глибоке декольте. Співачка виглядала ефективно і з задоволенням позувала на камери.

Однак під час свого виступу, Гросу настільки віддалася пісні і танцювальній постановці, що не змогла утримати сукню, яка випадково сповзла і оголила її груди. На фотографіях видно, що співачка не розгубилася і продовжувала вести себе природно. Але про свій конфуз розповіла своїм підписникам і поставилася до цієї ситуації з гумором. Аліна Гросу показала дві фотографії, прикривши інтимні місця смайликом і розпитала своїх фоловерів, в які неприємні ситуації потрапляли вони.

Безымянный.png

До речі, підписники зірки підтримали її, підкресливши, що для концерту вона вибрала дуже гарну сукню, а також привітали її з винагородою "Краща пісня 2019 року".

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 56-річна Лоліта прийшла на музичну премію в "голій" сукні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!