Головна Новини Зірки шоу бізнес Як виглядають актори фільмів жахів в реальному житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядають актори фільмів жахів в реальному житті

Професійний грим здатний повністю перетворити акторів

23 грудня 2019, 14:20 comments6195
Поділіться публікацією:
Як виглядають актори фільмів жахів в реальному житті

Сучасні фільми жахів вражають не тільки своїми спецефектами, звуком і різкими моментами, але і неймовірним перевтіленням героїв. За тонами гриму, глядачі не завжди можуть впізнати акторів, адже в реальному житті вони зовсім не схожі на своїх персонажів.

Пеннівайз

У 1986 році письменник Стівен Кінг створив роман "Воно", головним персонажем якого виступив клоун Пеннівайз. Згідно з сюжетом, це могутнє і стародавнє створіння, яке живиться дітьми. У 2017 книгу екранували, а клоуна – вбивцю у фільмі зіграв молодий шведський актор Білл Скарсгард. Саме ця роль принесла йому велику популярність, адже приголомшливу гру актора оцінили не тільки глядачі, але і кінокритики.

mxdR3exUB0AyvMO7oKrF6FUt7.jpg

Жінка-примара

У 2010 році відбулася прем'єра фільму жахів "Астрал", сюжет якої розповідає про сім'ю, що зіткнулася з паранормальними явищами. Злобну жінку-примару, історія якої стала відома лише у другій частині "Астралу" (2013 року), зіграв насправді чоловік — актор Том Фіцпатрік.

nxxFTH13GM08iSv84kIvAwApt.jpg

Самара

Актриса Бонні Морган, яка зіграла примару в білому платті з чорним волоссям, у фільмі "Дзвінки" (2017 року) займалася акробатикою, тому з легкістю змогла виконати трюки, які так налякали глядачів. Раніше знаменитість знімалася в якості дублерші у сцені в колодязі у фільмі Хідео Накаті "Дзвінок-2".

37eLZZlOwYHPyUgWwbMkEtsF3.jpg

Мері Шоу

У 2007 році на екрани вийшов фільм "Мертва тиша", головну роль в якому зіграла американська актриса Джудіт Робертс. Її персонаж навіював на глядачів страх, а ефектний грим додавав тремтіння по всьому тілу. Актриса блискуче впоралася зі своєю роллю, тому вона принесла їй велику популярність.

QtfUzzfHp1Y_WMznxQ_G_4FU8.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знамениті актори ледь не загинули під час зйомок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!