Головна Новини Зірки шоу бізнес Модель Наталія Водянова виходить заміж за мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Наталія Водянова виходить заміж за мільярдера

Водянова похвалилася розкішною обручкою

3 січня 2020, 13:15 comments4998
Поділіться публікацією:
Модель Наталія Водянова виходить заміж за мільярдера

37-річна російська супермодель і актриса Наталія Водянова на своїй сторінці в Instagram похвалилася новиною про те, що виходить заміж. Зірка опублікувала фото зі своїм коханим і показала обручку з діамантом.

Відомо, що модель вже вісім років перебуває у відносинах з французьким мільярдером Антуаном Арно, пара виховує двох спільних дітей. Але тільки зараз бізнесмен зробив своїй коханій пропозицію руки і серця. Водянова не стала розкривати ніяких деталей, написала лише, що 2019 рік був для неї незабутнім.

Нагадаємо, що супермодель познайомилася зі своїм обранцем ще в 2008 році, але романтичні стосунки між ними зав'язалися через три роки. Антуан Арно – французький підприємець, який входить до ради директорів компанії модного дому Louis Vuitton Moet Hennessy.

До речі, раніше Водянова перебувала у шлюбі з британський аристократом Джастіном Портманом, від якого народила двох синів і дочку. У 2011 році подружжя перестало жити разом.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка фільму "Ла-Ла-Ленд" Емма Стоун готується до майбутнього весілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!