Головна Новини Зірки шоу бізнес Різдво 2020: як українські зірки відзначали свято
commentss НОВИНИ Всі новини

Різдво 2020: як українські зірки відзначали свято

Зірки поділилися різдвяними фотографіями

8 січня 2020, 11:50 comments1467
Поділіться публікацією:
Різдво 2020: як українські зірки відзначали свято

У вівторок, 7 січня, православні відзначали світле свято — Різдво Христове. Як правило, його зустрічають в родинному колі, і багато зірок українського шоу-бізнесу поділилися яскравими святковими кадрами зі своїми близькими та рідними. Фотографії були опубліковані на акаунтах зірок в Instagram.

Так, українська співачка Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом зустріли Різдво 2020 в Мексиці. На сторінці музичного продюсера з'явилося сонячне фото з коханою і підпис: "З Різдвом!".

Безымянный.png

А ось Джамала опублікувала фотографії з сином і чоловіком біля новорічної ялинки. Співачка показала яскраві кадри з фотосесії і привітала з Різдвом усіх, хто святкує.

1.png

Сімейними знімками поділився також український танцюрист Влад Яма. Він зустрів світле свято у колі найближчих людей – батьків, дружини Юлії та сина Леона.

Безымянный.png

Знаменита українська актриса Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото з дочкою та чоловіком, а також поділилася рецептом своєї фірмової куті.

Безымянный.png

Фронтвумен групи "ONUKA" Ната Жижченко привітала усіх з Різдвом і написала мотиваційний пост, в якому закликала людей ніколи не втрачати надію і не опускати руки, а розпалювати вогонь у своїх серцях.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська актриса Єва Лонгорія показала шанувальникам різдвяні фото з чоловіком і маленьким сином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!