Кінопремія SAG Awards 2020: найефектніші зіркові вбрання

Голлівудські зірки знову красувалися на червоній доріжці

У неділю, 19 січня, в Лос-Анджелесі відбулася важлива подія в кіноіндустрії –26-я церемонія вручення нагород Гільдії кіноакторів США. На світському заході зібралися світові знаменитості, які підкорювали публіку своїми ефектними вбраннями.

Ніколь Кідман

52-річна голлівудська актриса Ніколь Кідман з'явилася на червоній доріжці в шикарній темно-синій сукні, вкритій паєтками. А відвертий розріз на сукні демонстрував її стрункі ніжки і босоніжки на підборах. Свій образ Кідман доповнила масивними кільцями і браслетами, а також легкою укладкою.


Дженніфер Лопес

Красуня Джей Ло відвідала захід у компанії свого нареченого Алекса Родрігеса. Для вечора актриса вибрала чорну елегантну сукню з відкритими плечима, довгим шлейфом і атласним бантом на спині. Вишуканість її образу додали сяючі прикраси і зібране в пучок волосся.


Дженніфер Еністон

Зірка "Друзів" і "Ранкового шоу" Дженніфер Еністон вибрала для церемонії білу сукню від модного дому Christian Dior. Актриса зробила ставку на лаконічність свого вбрання, вирішивши, що бюстгальтер їй ні до чого. Вона доповнила свій образ висячими сережками.


Шарліз Терон

Американська актриса Шарліз Терон вирішила підкреслити свої довгі ноги за рахунок спідниці з високою лінією талії і розрізом. Також несподіваним акцентом став кроп-топ, всипаний блискучим каміням, який доповнював такий же блискучий аксесуар у її волоссі.


Скарлетт Йоханссон

Одна з найбагатших актрис Голлівуду Скарлетт Йоханссон з'явилася на церемонії у відвертому вбранні, який демонстрував її гарну фігуру. Зірка вибрала сукню відтінку морської хвилі з глибоким декольте, а також оголила спину, показавши свої татуювання.


Різ Візерспун

"Блондинка в законі" прийшла на кінопремію у чорній відвертій сукні, вкритій паєтками і кристалами. Окремої гостроти її вбранню надавав акцент на шиї у вигляді асиметричної бретелі.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які зіркові вбрання були визнані найефективнішими в 2019 році.