Головна Новини Зірки шоу бізнес Потап і Настя Каменських розповіли про поповнення в родині
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап і Настя Каменських розповіли про поповнення в родині

Потап зізнався, що вони з дружиною вже працюють над тим, щоб стати батьками

21 січня 2020, 11:10 comments9163
Поділіться публікацією:
Потап і Настя Каменських розповіли про поповнення в родині

Відомий український продюсер Потап і співачка Настя Каменських, які одружилися в травні минулого року, розповіли про бажання стати батьками найближчим часом.

Так, на шоу "Голос країни" Потап зізнався, що вони з дружиною вже працюють над цим. За його словами, у колеги "по цеху" — співака Діми Монатіка – підростають двоє прекрасних синів, які його надихають. Про бажання стати мамою розповіла й Настя. "Льоша просто неймовірний, з ним так весело, він дійсно, як дитина", – сказала співачка, додавши, що було б здорово, якщо б таких "дітей" у будинку було двоє.

picture

Нагадаємо, раніше в Мережі поповзли чутки про те, що 34-річна екс-учасниця української групи "Потап і Настя" вже знаходиться в положенні. Так, співачка Настя Каменських опублікувала на своєму офіційному Instagram-акаунті нові фотографії, на яких вона хвалиться новою сережкою у носі. Однак фани артистки перемістили увагу на нібито її кругленький животик. Таким чином, фанати прийшли до висновку, що Настя і її чоловік Олексій Потапенко скоро стануть батьками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!