Головна Новини Зірки шоу бізнес Бред Пітт і Анджеліна Джолі випустять нове шампанське
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт і Анджеліна Джолі випустять нове шампанське

Джолі з колишнім чоловіком залишилися діловими партнерами

21 січня 2020, 14:40 comments2280
Поділіться публікацією:
Бред Пітт і Анджеліна Джолі випустять нове шампанське

Незважаючи на розлучення і гучні скандали з приводу опіки над дітьми, актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують працювати як партнери. У найближчому майбутньому екс-подружжя планує випустити нове рожеве шампанське. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Відомо, що  дев'ять років тому зіркове сімейство придбало французький замок Міроваль, де є органічна ферма і виноградники. Там вони й запустили свій власний бізнес з виробництва вина, яке користується великим попитом. Нещодавно в західних ЗМІ з'явилася інформація про те, що екс-подружжя вирішило розширювати свій бізнес і планує випускати рожеве шампанське.

До речі, в 2016 році ходили чутки, що голлівудські знаменитості продають маєток Шато Міраваль у Франції, але цього так і не сталося. І Джолі і Пітт неодноразово говорили про те, що люблять це місце, адже саме в цьому замку відбулося їх весілля. Колишнє подружжя мріяло зробити цей маєток своїм родовим гніздом, тому залишать його у спадок своїм дітям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мережі бурхливо обговорюють флірт і теплі обійми Пітта і його екс-дружини Дженніфер Еністон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!