Головна Новини Зірки шоу бізнес Травесті-діва Монро стала ведучою телеканалу "Україна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Травесті-діва Монро стала ведучою телеканалу "Україна"

Травесті-діва буде співведучою програми "Зірковий шлях"

22 січня 2020, 22:00 comments5594
Поділіться публікацією:
Травесті-діва Монро стала ведучою телеканалу "Україна"

Шоувумен, що першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття травесті-діва, Монро стала ведучою на одному з телеканалів країни. Відомо, що 42-річна травесті-діва стала співведучою нового сезону программи "Зірковий шлях", яка транслюється на телеканалі "Україна". Так, Монро разом з Альоною Вінницькою і Тимуром Мірошниченком ділитиметься з глядачами кумедними історіями з життя суперзірок.

"Для мене честь стати ведучою "Зіркового шляху". Взагалі це було так несподівано, хто б міг подумати, що мені запропонують роль в ранковому ефірі. Але те, що з моєю участю програма придбає новий смак — стовідсоткова інформація", – зазначила блогерша і шоувумен Монро.

Варто відзначити, що з вересня 2019 року епатажна травесті-діва веде в "Зірковому шляху" авторську рубрику під назвою "В пику від Монро". Так, за шість місяців в ефірі, рубрика, де обговорюються зірки і актуальні події шоу-бізнесу, стала однією з найбільш рейтингових.

Дарина Дейниченко, креативний продюсер каналу "Україна" зазначила, що ведучі програми, яка є уособленням життєвої позиції сучасної, сильної  і упевненої в собі людини, повинні бути цікавими особистостями з власним унікальним життєвим досвідом.

"Монро саме та зірка, яка весь час боротися зі стереотипами, але, незважаючи на це, впевнено йде до мети і має свою армію прихильників і шанувальників. Саме тому вона з нами", — зазначила Дейниченко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Леді Гага готується вперше стати мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!