Головна Новини Зірки шоу бізнес Белла Хадід постала в ролі художниці в рекламі Miu Miu
commentss НОВИНИ Всі новини

Белла Хадід постала в ролі художниці в рекламі Miu Miu

Творчим процесом керувала Кеті Гранд

24 січня 2020, 00:42 comments1902
Поділіться публікацією:








Белла Хадід постала в ролі художниці в рекламі Miu Miu

Днями італійський бренд жіночого одягу та аксесуарів високої моди Miu Miu презентував кампейн нової колекції. Варто відзначити, що вбрання з нової лінійки Miu Miu вийшли жіночними, легкими і в той же час яскравими. Відомо, що в якості креативного директора рекламної компанії бренду для лінійки одягу сезону весна-літо — 2020 виступила засновник журналу LOVE Magazine Кеті Гранд. Авторами знімків для реклами стали знамениті фешн-фотографи Лінетт Гарланд і Ліз Коллінз.

Примітно, що зйомки рекламної кампанії проходили на незвичайній локації: супермоделі позували в брендових нарядах на території будинку-музею іспанського скульптора Хав'єра Корберо. До речі, восьмиярусна вежа зі скла і бетону знаходиться в місті Ла-Эсплуга-де-Франколі, недалеко від Барселони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що всесвітньовідомий виробник люксових аксесуарів Louis Vuitton оголосив про новий проект. Так, незабаром французький будинок моди відкриє в Японії перший фірмовий заклад громадського харчування і відпочинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!