Головна Новини Зірки шоу бізнес Ріанна взяла інтерв'ю у Джіджі Хадід для спецвипуску i-D
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріанна взяла інтерв'ю у Джіджі Хадід для спецвипуску i-D

Супермодель розповіла про плани на 2020-й

25 січня 2020, 17:18 comments1739
Поділіться публікацією:
Ріанна взяла інтерв'ю у Джіджі Хадід для спецвипуску i-D

Популярна співачка Ріанна взяла інтерв'ю у "ангела" Victoria's Secret Джиджи Хадід. Так, поп-виконавиця взяла у супермоделі коментар для лімітованого випуску i-D, який називається Rihannazine. Відомо, що спецпроект присвячений жінкам, які створюють нову культуру. У розмові з Ріанною Хадід відверто розповіла про те, що вона вважає успіхом, а також про свої злети і падіння.

Манекенниця зазначила, що творча самореалізація відіграє важливу роль в її житті, і це стосується не тільки моделінгу, а й повсякденних побутових занять. Джіджі також додала, що всі невдачі, з якими доводиться стикатися, є запорукою успіху в подальшому. Щоб гідно вийти з важкої ситуації, модель радить бути чесним з собою.

"Варто подивитися на ситуацію з різних сторін, зазирнувши всередину себе, спробувати зрозуміти оточуючих в тій чи іншій ситуації. При цьому потрібно співвіднести свої цінності з тим, як хочеться жити далі і знайти баланс між цим", — розповіла Джіджі Хадід.

Крім того, фешн-зірка розповіла, як змінилася за минулий рік і що хоче привнести в 2020-й.

"Я думаю, що негатив не повинен бути присутнім в моєму житті, я хотіла б відмовитися від поганих думок. Знаю, що це дуже широко, але негатив може проявлятися в різних моментах – прислухатися до думки інших людей, а не тільки до свого, а також виражати себе і свою індивідуальність, уникаючи негативу", — зазначила селебріті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт возз'єдналися заради дня народження дочки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!