Головна Новини Зірки шоу бізнес Ходять чутки: Ріанна і A$AP Rocky зустрічаються
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходять чутки: Ріанна і A$AP Rocky зустрічаються

Зіркову парочку помітили разом у Нью-Йорку

29 січня 2020, 21:40 comments1839
Поділіться публікацією:
Ходять чутки: Ріанна і A$AP Rocky зустрічаються

Відомій R&B-виконавиці Ріанні приписують черговий роман зі знаменитістю. Так, папараці застукали 31-річну артистку в компанії американського реп-виконавця Ракіля Майєрса, який виступає під псевдонімом A$AP Rocky.

Як передає таблоїд The Sun, Ріанна і A$AP Rocky разом відвідали благодійний концерт, який пройшов 17 січня в Нью-Йорку. До речі, того ж дня була оприлюднена інформація про те, що співачка розірвала відносини зі спадкоємцем компанії Toyota Хасаном Джамілем.

За даними інсайдера, зірки насолоджуються спільним місцем проведенням часу і навіть провели ніч в одному номері в елітному готелі Нью-Йорка. Відзначається, що артистка не поспішає нав'язувати якісь ярлики, а просто добре проводить час. Причина розставання Ріанни і Джаміля невідома, проте близьке оточення селебріті стверджують, що у них різні погляди на життя і було важко підтримувати відносини. Хасан переживає розставання нелегко і вже просив таблоїди видалити їх спільні знімки.

До речі, Рі і A$AP Rocky з'явилися разом на червоній доріжці щорічної церемонії British Fashion Awards ще в грудні минулого року, а потім співачка відвідала концерт репера в Стокгольмі. А в 2013 році Ріанна знялася в кліпі на його пісню Fashion Killa.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ріанна взяла інтерв'ю у Джіджі Хадід для спецвипуску i-D.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!