Головна Новини Зірки шоу бізнес Стало відомо, скільки заробляють ведучі «Орла і Решки»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки заробляють ведучі «Орла і Решки»

За весь час шоу «Орел і Решка» творці міняли ведучих багато разів

30 січня 2020, 17:00 comments17306
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки заробляють ведучі «Орла і Решки»

У 2011 році на українські телеекрани вперше вийшла програма про подорожі під назвою "Орел і Решка". Ведучі шоу подорожували в різні куточки планети і знайомили глядачів з визначними пам'ятками, культурою та ціновою політикою кожного міста. Спочатку програма користувалася неймовірним успіхом, але потім любов глядачів змінилася на гнів, адже ведучі часто скаржилися на "складне" життя.

У мережі з'явилася інформація, скільки ж заробляли на зйомках програми "Орел і Решка" найпопулярніші ведучі.

Андрій Бідняків

Український актор і пародист Андрій Бідняків вів програму з 2 по 7 сезон. За цей час він побував у близько 60 різних країнах, а його дохід склав близько 4 тисяч доларів на місяць. А після виходу з шоу він запустив власний проект.

б.png

Регіна Тодоренко

Українська співачка, колишня учасниця колективу "Real O" стала ведучою програми в 2014 році (8 сезон) і працювала в парі з Колею Серьгою Згідно інформації з відкритих джерел, зарплата Тодоренко складала 3-5 тисяч доларів на місяць. Сума залежала від успішності випусків з її участю і кількості знімальних днів.

р.png

Анастасія Івлєєва

Російська телеведуча приєдналася до команди "Орла і Решки" в 14-сезоні "Перезавантаження", який став дуже популярним і приніс їй велику славу. Вона заробляла за місяць на шоу близько 7 тисяч доларів.

и.png

Леся Нікітюк

Переможниця шоу "Розсміши коміка" зайняла місце ведучої в 4 і 5 сезонах. Никитюк відвідала багато країн і за цей час зібрала свою армію шанувальників. Дохід ведучої за час зйомок програми склав 5 тисяч доларів у місяць.

н.png

Жанна Бадоєва

Ведучою 1 сезону "Орла і Решки" була його авторка – українська телеведуча Жанна Бадоєва, яка заробляла в програмі найбільше – близько 15 тисяч доларів на місяць.

ж.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, скільки заробляють відомі актори за один епізод серіалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!