Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Лопес і Шакіра «запалили» на Super Bowl 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес і Шакіра «запалили» на Super Bowl 2020

Співачки «запалили» публіку своїми хітами і відвертими вбраннями

3 лютого 2020, 14:50 comments3314
Поділіться публікацією:








Дженніфер Лопес і Шакіра «запалили» на Super Bowl 2020

У Майамі, 2 лютого, відбулася гучна подія в американському футболі — матч Super Bowl 2020. Тисячі фанатів із задоволенням чекали не тільки цікавої та хвилюючої гри, але і яскравого шоу світових знаменитостей – Шакіри і Дженніфер Лопес.

Відомо, що у перерві Super Bowl публіку розважають популярні зірки, і на цей раз співачки повністю виправдали очікування своїх фанатів, тому що шоу вийшло драйвовим та яскравим. За 15-хвилинний концерт Шакіра і Джей Ло встигли виконати свої популярні хіти, а також змінили по кілька нарядів.

Відомо, що спочатку Шакіра виступила дуетом з репером Bad Bunny, а Дженіффер Лопес з'явилася на сцені зі своєю дочкою Еммою, що стало для фанатів справжнім сюрпризом. Але найефектнішим став спільний номер Шакіри і Джей Ло, вони підкорили публіку запальними танцями.

Прихильники продовжують ділитися в соцмережах фотографіями та відео з Super Bowl-2020, відзначаючи, що цей концерт був одним з найкращих.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що 2 лютого відбулася церемонія BAFTA 2020, де знаменитості похизувалися своїми розкішними вбраннями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!