Головна Новини Зірки шоу бізнес Разюча схожість: у США знайшли двійника Меган Маркл
commentss НОВИНИ Всі новини

Разюча схожість: у США знайшли двійника Меган Маркл

Американка вразила схожістю з колишньої герцогинею Сассекською

4 лютого 2020, 13:40 comments2373
Поділіться публікацією:
Разюча схожість: у США знайшли двійника Меган Маркл

39-річна Акіша Ленд, яка мешкає на Середньому Заході США, несподівано стала зіркою соціальних мереж. Жінка створила аккаунт в Instagram для своїх дітей, але вже незабаром відчула на собі "тягар слави".

Американка стала публікувати в мережі знімки зі своїми дітьми, але фолловери почали звертати увагу на її схожість з колишньої герцогинею Сассекською. За кілька днів її фотографії зібрали велику кількість лайків і компліментів, навіть британська преса написала про її вражаючу схожість з Меган Маркл.

Відомо, що Акішу часто порівнюють зі знаменитістю і не тільки в соціальних мережах, але і на вулицях. Жінка зізналася, що навіть її родичі бачать схожість із зіркою, особливо, коли вона випрямляє волосся. Сама Акіша не помічає схожості, але при цьому їй лестить, що її порівнюють з Меган Марк і приймає це як великий комплімент. Жінка жартує, що готова навіть зустрітися з представниками королівської сім'ї і не проти попрацювати двійником Меган.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Меган Маркл і її чоловік відмовилися від королівських повноважень і тепер екс-герцогиня хоче знову повернутися в шоу-бізнес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!