Головна Новини Зірки шоу бізнес «Оскар 2020»: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки
commentss НОВИНИ Всі новини

«Оскар 2020»: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки

Багато зірок вибрали сміливі та яскраві вбрання

10 лютого 2020, 09:55 comments7637
Поділіться публікацією:
«Оскар 2020»: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки

Поки ми спали, в Лос-Анджелесі відбулася головна подія у світовій кіноіндустрії — церемонія вручення "Оскара". До цієї кінопремії знаменитості готувалися дуже ретельно, тому на червоній доріжці можна було побачити безліч сміливих, епатажних і яскравих вбрань. Як дивували зірки шоу-бізнесу?

Наталі Портман

Образ актриси Наталі Портман став одним з найобговорюваніших на церемонії. Зірка вибрала для вечора чорну напівпрозору сукню від Dior, розшиту золотистим візерунком. А на її суворому кейпі були вишиті імена всіх жінок-режисерів, які не отримали в цьому році номінацію. Таким чином, актриса натякнула на гендерну дискримінацію.

HGlLLkC9gjlj4bUZPtvu5odnJ.jpg

Рене Зеллвегер

Зірка фільму "Джулі" отримала заповітну статуетку в категорії "Краща актриса". Але крім своєї блискучої роботи, Рене дивувала публіку і своїм розкішним вбранням. Знаменитість прийшла на церемонію в білій сукні від Armani Prive з асиметричним рукавом.

FgrGTNJBJ1xfBrqtfRrCT_Dq9.jpg

Шарліз Терон

Актриса вибрала для червоної доріжки чорну елегантну сукню від Dior, яка підкреслювала головні достоїнства її фігури. Свій образ Шарліз доповнила блискучим кольє і сережками, а також чорними босоніжками на підборах.

PfWNcYku1-huullvcJwDfRQ0x.jpg

Біллі Айлиш

Епатажна співачка вирішила не змінювати своєму стилю і прийшла на "Оскар" в білому костюмі піжамного крою від Chanel. Підкреслити своє вбрання зірка вирішила масивними аксесуарами і довгими чорними накладними нігтями.

Vcba0-SoPJyiV81Y0NZKn-XaO.jpg

Біллі Портер

Актор не втомлюється дивувати публіку своїми яскравими та екстравагантними луками. Для світського вечора він обрав образ жар-птиці. Золотиста блуза у формі пір'я служила "верхом" вбрання, а низ складався з пишною спідниці, де зображені птахи. Свій образ актор доповнив босоніжками на високих підборах зі шнурівкою.

Z1Gmv3LtBruaDUD1lFepNv-aw.jpg

Сандра О

Зірка серіалу "Вбиваючи Єву" Сандра О вибрала перенасичене блиском і пишнотою плаття Elie Saab, і не прогадала. Те, що на інших могло б виглядати суперечливо, вишукано підкреслює екзотичну зовнішність актриси.

о.jpg

Скарлетт Йоханссон

Червону доріжку "Оскара" Скарлет підкорювала в гарній сукні від Oscar de la Renta. Перламутровий відтінок наряду і декорований корсет перетворили зірку в грецьку богиню.

скарлет.jpg

Жанель Моне

Увагу преси на церемонії не могла не привернути до себе співачка Жанель Моне, яка вибрала блискучий образ від Ralph Lauren. Спідниця А-силуету, закритий топ з довгим рукавом і, звичайно, капюшон, можуть комусь не сподобатися, але точно запам'ятаються всім.

женель.jpg

Брі Ларсон

Зірка фільму "Капітан Марвел" прийшла на церемонію в елегантній блискучій сукні від Celine. Цей наряд з глибоким декольте і сміливим розрізом демонстрував струнку фігуру знаменитості.

uwyB2jjUsjqTN4tWw0W8bxBpa.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, хто отримав заповітну статуетку "Оскар".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!