Головна Новини Зірки шоу бізнес Знаменитості-мільйонери, які живуть як звичайні люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитості-мільйонери, які живуть як звичайні люди

Ці знаменитості не хваляться своєю розкішшю

5 березня 2020, 11:00 comments9827
Поділіться публікацією:
Знаменитості-мільйонери, які живуть як звичайні люди

Коли ми уявляємо собі життя світових знаменитостей, то на думку приходять розкішні особняки, дорогі ресторани, престижні машини і вбрання від кутюр. Для деяких селебріті так воно і є. Але є й ті, хто, незважаючи на свої мільйони, веде життя досить скромно. Так, як від них ніхто не очікував. У кожного на це є своя причина, але об'єднує їх одне: дуже дбайливе ставлення до грошей.

Адель

Британська співачка Адель досягла великих висот у музичній кар'єрі і навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Але незважаючи на велику славу і популярність, вона не хвалиться ні дорогими вбраннями, ні шикарними апартаментами, ні приватними яхтами. Співачка приводить своє життя в порядок після недавнього розлучення і продовжує радувати шанувальників своєю творчістю.

brS7Wk2cngiR8MOuZ4RipwAVm.jpg

Ештон Кутчер і Міла Куніс

Ця зіркова пара дуже дбайливо ставиться до грошей, тому що в дитинстві їм довелося не солодко і шлях до слави у них був тернистим. Незважаючи на захмарний успіх в кінематографі, Міла і Ештон ведуть скромне життя, передаючи дітям свої цінності.

srrjDwtYbUUTd2FqMlMkXhteg.jpg

Рене Зеллвегер

Зірка "Бріджит Джонс" виросла в небагатій родині, тому знає ціну грошам. Більшу частину своїх доходів витрачає на благодійність, а в цілому веде життя звичайної людини: стежить за акціями та знижками, економить електроенергію і купує звичайний одяг.

tcrPfZC6HHh_NsvON9V6oF6a5.jpg

Сара Мішель Геллар

"Баффі" не соромиться відверто говорити про те, що звикла економити кошти, незважаючи на значний дохід від своєї роботи. Актриса робить щедрі внески на благодійність з надією, що світ стане трохи краще.

XkfuRYo06I_d9PRECh5qqeW-P.jpg

Марк Цукерберг

Засновник соціальної мережі Facebook звик вести скромне життя, незважаючи на те, входить в топ-5 найбагатших людей світу. Марк їздить на не дорогих автомобілях, а нещодавно їх з дружиною бачили в супермаркеті Costco (відомий своїми низькими цінами), де вони вибирали техніку для дому.

p9u3jIIZhj2FLQT4GGZ3UfJi3.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про гідні вчинки знаменитостей, які підтверджують їх крутизну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!