Головна Новини Зірки шоу бізнес Голлівудські знаменитості, яким довелося кинути школу
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудські знаменитості, яким довелося кинути школу

Далеко не всі знамениті люди добре вчилися в школі

7 березня 2020, 11:50 comments2149
Поділіться публікацією:
Голлівудські знаменитості, яким довелося кинути школу

Багато успішних людей в своїй біографії мають незакінчену освіту, серед них є і голлівудські зірки. Їм довелося у свій час кинути школу і пройти складний життєвий шлях. Звичайно, слідувати їх прикладу не варто, адже практично всі вони пошкодували про це рішення.

Джонні Депп

Зірка "Піратів Карибського моря" в юному віці почав захоплюватися курінням, алкоголем та наркотичними речовинами. Через це Джоні Деппа в 15 років вигнали зі школи, але він не засмутився і вступив в рок-групу "Дітки". А пізніше був запрошений на акторський кастинг, з якого і почався його зірковий шлях.

F0m0mNMaxoyhiVIqE7lTxdJNB.jpg

Ніколь Кідман

Одна з найзнаменитіших актрис Голлівуду свого часу кинула школу, щоб заробити грошей на лікування мами, яка захворіла на рак. Дівчину помітили кастинг-менеджери і запросили знятися у фільмі "Мертвий штиль". З тих пір Ніколь Кідман активно розвивається в кінематографі.

1kRW1wbDA7JVThTYVBWDD5bfn.jpg

Демі Мур

У актриси було важке дитинство, бо мама часто випивала. У 16 років Демі кинула школу для того, щоб заробити собі на життя. Деякий час майбутня зірка працювала моделлю, але потім перейшла в кіноіндустрію.

FDpYKVyi4uwxERjnHLZLorDEZ.jpeg

Крістен Стюарт

Зірка "Сутінків" також залишилася без шкільного атестату, тому що захопилася моделінгом. У 13 років Крістен кинула школу на користь кар'єри і перейшла на домашнє навчання.

RjWLlhMwahvDmLcSOouxQG2Em.jpg

Квентін Тарантіно

Творець багатьох відомих фільмів, серед яких "Одного разу...в Голлівуді" Квентін Тарантіно кинув навчання в школі і підробляв в касі кінотеатру. Пізніше Тарантіно почав вивчати акторську майстерність, і як бачимо, його робота над собою принесла плоди.

iPPZntQOHnozZjKu5SaFvPxAN.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знаменитості, незважаючи на свої мільйони, живуть звичайним життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!