Головна Новини Зірки шоу бізнес Джаред Лєто заліз на верхівку мосту в Києві і запропонував назвати парк його ім'ям (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Джаред Лєто заліз на верхівку мосту в Києві і запропонував назвати парк його ім'ям (ВІДЕО)

Фронтмен Thirty Seconds to Mars Джаред Лєто зізнався, що любить забиратися на старі українські мости в Києві

11 березня 2020, 10:50 comments2091
Поділіться публікацією:
Джаред Лєто заліз на верхівку мосту в Києві і запропонував назвати парк його ім'ям (ВІДЕО)

Джаред Лєто, оскароносний американський актор і фронтмен групи Thirty Seconds to Mars, поділився в Instagram екстремальним відео з України. Артист продемонстрував, як заліз на верхівку Рибальського мосту в Києві.

Як відомо, актор не раз бував у столиці України: Київ припав йому до душі. Причому підійматися на мости — одна з улюблених розваг селебріті в нашій країні.

"Я чув, що цей іржавий старий міст, над яким працювали вже 20 років, закривають... Це класне місце, і багато людей люблять проводити там час. Може бути, його можна перетворити на парк? "Парк Лєто" звучало б добре", – говорить Джаред Лєто.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 48-річний американський рок-музикант і вокаліст популярної групи Thirty Seconds to Mars Джаред Лєто вирішив стати ближче до своїх шанувальників і розсекретив свій особистий номер телефону. Він записав у соціальній мережі Instagram відеозвернення і закликав фанатів писати йому, якщо вони скучили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!