Українські зірки зізналися, скільки грошей витрачають на місяць

Зірки розповіли, куди йде велика частина їхнього бюджету

Українські знаменитості відверто розповіли, скільки грошей витрачають на місяць на особисті потреби і які саме речі найбільше б'ють по кишені. Про це повідомляється в програмі "Зірковий шлях".

Співачка та екс-ведуча "Орла і Решки" Регіна Тодоренко заявила, що для комфортного життя їй необхідно в місяць більше 75 тисяч доларів (1,9 млн гривень). Артистка багато грошей вкладає в особистий розвиток і ділові поїздки, але велика частина бюджету йде на зарплату її команди. Як відомо, Регіна запустила власне шоу, де виступає ведучою і продюсером.

А ось в родині співачки Альоші та її чоловіка Тараса Тополі більша частина грошей йде на розвиток дітей. Співак зізнався, що за один сімейний похід в торговий центр може витратити кілька десятків тисяч гривень. В цілому за місяць зіркова пара витрачає близько 2 тисяч доларів (50 тис. гривень).

Українська співачка Джамала розповіла, що фінансові витрати ділить навпіл з чоловіком. Але для комфортного життя їм достатньо 3 тисяч доларів (77 тис. гривень) і це при тому, що артистка воліє заощаджувати, і в основному на взутті.

А популярна ведуча Марія Єфросиніна не стала озвучувати суму, яку витрачати на місяць, лише підкреслила, що багато грошей витрачає на оплату рахунків, а також вкладає кошти в навчання своїх дітей. Зате знаменитість економить на вечірньому вбранні, адже їй воно часто дістається в подарунок.

скільки заробляють ведучі "Орла і Решки".