Головна Новини Зірки шоу бізнес Українські зірки зізналися, скільки грошей витрачають на місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські зірки зізналися, скільки грошей витрачають на місяць

Зірки розповіли, куди йде велика частина їхнього бюджету

11 березня 2020, 16:45 comments9361
Поділіться публікацією:








Українські зірки зізналися, скільки грошей витрачають на місяць

Українські знаменитості відверто розповіли, скільки грошей витрачають на місяць на особисті потреби і які саме речі найбільше б'ють по кишені. Про це повідомляється в програмі "Зірковий шлях".

Співачка та екс-ведуча "Орла і Решки" Регіна Тодоренко заявила, що для комфортного життя їй необхідно в місяць більше 75 тисяч доларів (1,9 млн гривень). Артистка багато грошей вкладає в особистий розвиток і ділові поїздки, але велика частина бюджету йде на зарплату її команди. Як відомо, Регіна запустила власне шоу, де виступає ведучою і продюсером.

А ось в родині співачки Альоші та її чоловіка Тараса Тополі більша частина грошей йде на розвиток дітей. Співак зізнався, що за один сімейний похід в торговий центр може витратити кілька десятків тисяч гривень. В цілому за місяць зіркова пара витрачає близько 2 тисяч доларів (50 тис. гривень).

Українська співачка Джамала розповіла, що фінансові витрати ділить навпіл з чоловіком. Але для комфортного життя їм достатньо 3 тисяч доларів (77 тис. гривень) і це при тому, що артистка воліє заощаджувати, і в основному на взутті.

А популярна ведуча Марія Єфросиніна не стала озвучувати суму, яку витрачати на місяць, лише підкреслила, що багато грошей витрачає на оплату рахунків, а також вкладає кошти в навчання своїх дітей. Зате знаменитість економить на вечірньому вбранні, адже їй воно часто дістається в подарунок.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки заробляють ведучі "Орла і Решки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!