Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірки, яким довелося скасувати весілля через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки, яким довелося скасувати весілля через коронавірус

Через коронавірус у багатьох країнах введено жорсткий карантин

18 березня 2020, 17:30 comments2995
Поділіться публікацією:
Зірки, яким довелося скасувати весілля через коронавірус

Ситуація з коронавірусом сколихнула весь світ. В цілях безпеки було скасовано багато заходів, знаменитостям також довелося змінити свої плани, зокрема перенести весільні урочистості.

Західні джерела відзначають, що зірка фільму "Ла-Ла-Ленд" Емма Стоун скасувала своє весілля за кілька днів до свята. Закохані прийняли таке рішення, щоб не наражати на небезпеку здоров'я своїх друзів і близьких. Пара планувала одружитися в Лос-Анджелесі, але у зв'язку з пандемією коронавіруса, в місті оголошено карантин.

Весільне торжество довелося скасувати вагітній співачці Кеті Перрі та її коханому Орландо Блуму. Пара хотіла провести церемонію одруження в Японії і до неї було вже все готове, однак здоров'я набагато важливіше, ніж свято.

На початку цього літа під вінець, після 10 років стосунків, збиралася піти модель Наталія Водянова. Весілля з французьким бізнесменом зірка збирається відсвяткувати у Франції, але тепер плани під загрозою зриву. Сама Наталя офіційно поки що нічого не коментує, можливо, торжество відбудеться, але в колі тільки найближчих людей.

Під питанням опинилося і королівське весілля. Принцеса Беатріс і її коханий Едоардо Моцці збиралися одружитися в травні поточного року. Але враховуючи, що в Італії, звідки родом наречений, вирує коронавірус, торжество доведеться скасувати.

До речі, ще не відомо, яке рішення прийняла актриса Дженніфер Лопес, яка збиралася на початку літа вийти заміж на Багамських островах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка MamaRika таємно вийшла заміж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!