Головна Новини Зірки шоу бізнес Які світові знаменитості вважають себе негарними
commentss НОВИНИ Всі новини

Які світові знаменитості вважають себе негарними

Ці знаменитості бачать в собі масу недоліків

31 березня 2020, 10:40 comments4681
Поділіться публікацією:
Які світові знаменитості вважають себе негарними

Складно уявити, що багато світових зірок, які стали ідеалами краси для багатьох дівчат, сумніваються в собі і страждають комплексами. Представляємо вам добірку знаменитостей, які не вважають себе гарними.

Сальма Хайек

Відома актриса, якою захоплюються мільйони чоловіків і жінок, вважає, що у неї зовсім неідеальне тіло. "Я не з тих, у кого ідеальне тіло, але якщо багато хто так думаэ, то я підозрюю, що це означає, що я хороша актриса", — якось сказала вона в інтерв'ю виданню Parade.

SzKdt9vIQo4FMz2WhvgtUhqLJ.jpg

Марго Роббі

Зірка фільму "Загін самогубців" також заявила, що не вважає себе привабливою. Актриса розповіла, що в підлітковому віці носила брекети, окуляри і була дуже неохайною, і до неї до цих пір чомусь не прийшло усвідомлення того, що з бридкого каченяти вона перетворилася на прекрасного лебедя.

dk8Eb1LHMi3S9VPgvlAMr77qY.jpg

Ріанна

Популярна співачка, яка постійно дивує шанувальників своїм епатажем і яскравими вбраннями, зізналася, що вважає себе товстою, а на її обличчі часто вискакують прищі.

96H2epMYHFjsUouXyN2--VVQy.jpg

Міла Куніс

Зірка фільмів "Сходження Юпітера" і "Дуже погані матусі" цінує увагу шанувальників, але дивується, коли потрапляє в рейтинги найсексуальніших і красивих жінок. Актриса говорить, що не вміє показувати свою сексуальність і чуттєвість, як це роблять інші.

YV3Yg8eUXQiAozUIomxuLjy9n.jpg

Кара Делевінь

Найвисокооплачуваніша модель Великобританії, а ще й популярна актриса Кара Делевінь не любить дивитися на себе в дзеркало. Знаменитість розповіла, що в дитинстві називала себе "маленьким злісним гобліном" і довгий час не могла прийняти свою зовнішність. Швидше за все, Делевінь досі не бачить у собі привабливу дівчину.

vaIFAAo4clZjzl82cS3NCl7jk.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які голлівудські знаменитості кинули школу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!